dijous, 14 d’abril del 2011

TERRAMELAR

 
Terramelar és un barri que necessita dos infraestructures importants amb diners que aporte la Generalitat: un centre de dia públic de majors i una escola infantil per a xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys, pública i gratuïta.

La Generalitat ha donat més importància a la Fórmula 1, a Terra Mítica, a la Copa América... que han sIgut molt cars i que han anat en detriment de necessitats de la ciutadania com la salut, l’atenció als majors o a la gent sense treball i sense subsidi. En les pròximes eleccions també pot canviar el govern autonòmic, i des de la Generalitat, la Coalició Compromís donarem preferència a les inversions per a millorar el dia a dia de la gent.

Actuacions senzilles i econòmiques que Compromís farem des de l’Ajuntament per a millorar la vida a Terramelar: 

● Acabarem de condicionar l’ampliació de la sala polivalent del centre cívic amb moblament adequat i pannells separadors.
● Posarem més contenidors de reciclatge i controlarem que s’utilitzen correctament.
● Millorarem la neteja i vigilarem que es complisca l’ordenança que obliga els amos de gossos a arreplegar els excrements.
● Posarem més elements de gimnàstica en els tres jardins del barri.
● Obrirem el pati del col·legi Jaume I cada dia quan acaben les classes i els caps de setmana per a aprofitar les pistes com a poliesportiu per al barri, i garantirem un bon manteniment de les instal·lacions.
● Posarem una pista esportiva de volei on estava la pista de minibàsquet i condicionarem el jardí, ja que ara està molt deteriorat i amb les plantes seques.
● Llogarem un local per a centre juvenil, tal com va aprovar-se en els pressupostos participatius de fa més de dos anys i encara no s’ha realitzat.
● Tindrem una programació cultural estable amb música, teatre, cinefòrum, activitats per a menuts... en el centre cívic, que ara està desaprofitat.

El nostre compromís és fer totes les actuacions amb la participació veïnal. Des dels pressupostos participatius fins a la participació en el disseny dels projectes. Així el resultat serà més satisfactori perquè es farà atenent les necessitats concretes de la gent. Per això, estimularem la participació tant de persones particulars com de totes les associacions del barri (falla, associacions esportives, associació de veïns, de comerciants, etc.) en cada projecte.

A més, som i serem realistes i només plantejarem els projectes quan hi haja disponibilitat pressupostària. No farem ciència ficció com ha fet el PP en esta legislatura. La ciutadania estarà informada dels diners disponibles i totes les propostes que es faran tindran la dotació pressupostària assegurada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada