dijous, 14 d’abril del 2011

CAMPAMENT

 
Campament és un barri molt gran i bonic que està prop del centre de Paterna i pot gaudir dels serveis d’una població gran com Paterna, i al mateix temps conserva la seua personalitat i és molt tranquil. El barri de Campament ha anat millorant en infraestructures. Ens alegrem que, gràcies a la insistència dels seus habitants, el consultori definitiu estiga a punt de convertir-se en realitat. A més, Campament està molt prop de l’horta de Paterna, un espai que cal posar en valor.

Però Campament necessita altres infraestructures importants que depenen dels diners que aporte la Generalitat, com una escoleta infantil per a xiquetes i xiquets de 0 a 3 anys, pública i gratuïta. Este centre ha de tindre suficient aportació econòmica, ja que Compromís volem equiparar l’educació Infantil a la Primària o la Secundària perquè hi haja oferta pública. Per això no ens agrada el projecte de les empreses mixtes que prepara el PP de Paterna, perquè construiran escoles infantils a preus de les privades.

La Generalitat ha donat més importància a la Fórmula 1, a Terra Mítica, a la Copa América... que han segut molt cars i que han anat en detriment de necessitats de la ciutadania com la salut, l’atenció als majors o a la gent sense treball i sense subsidi. En les pròximes eleccions també pot canviar el govern autonòmic, i des de la Generalitat, la Coalició Compromís donarem preferència a les inversions per a millorar el dia a dia de la gent.

Actuacions senzilles i econòmiques que Compromís farem des de l’Ajuntament per a millorar la vida a Campament:

● Posarem més contenidors de reciclatge i controlarem que s’utilitzen correctament.
● Millorarem la neteja i vigilarem que es complisca l’ordenança que obliga els amos de gossos a arreplegar els excrements.
● Obrirem alguns solars que ara estan vallats per a aparcaments públics.
● Executarem la piscina coberta, pendent des de fa dos anys en els pressupostos participatius.
● Obrirem el pati del col·legi Villar Palasí cada dia quan acaben les classes i els caps de setmana per a aprofitar les pistes com a poliesportiu per al barri, i garantirem un bon manteniment de les instal·lacions.
● Tindrem una programació cultural estable amb música, teatre, cinefòrum, activitats per a menuts... en el Capri, que ara està desaprofitat.
● Posarem en valor l’horta, com a part del Parc Natural del Túria, i iniciarem un programa pilot d’agricultura ecològica per a fer de l’agricultura una activitat sana, rendible i creadora de llocs de treball.
● Generalitzarem els horts d’oci en l’horta.

El nostre compromís és fer totes les actuacions amb la participació veïnal. Des dels pressupostos participatius fins a la participació en el disseny dels projectes. Així el resultat serà més satisfactori perquè es farà atenent les necessitats concretes de la gent. Per això, estimularem la participació tant de persones particulars com de totes les associacions del barri (falles, associacions esportives, associació de veïns, de comerciants, comparses, etc.) en cada projecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada