divendres, 15 d’abril del 2011

MANIFESTACIÓ


Acció Cultural, els sindicats i les principals entitats cíviques valencianes convoquen la manifestació del dissabte 16 d’abril a València.

S’espera una participació important en una manifestació que englobarà la reivindicació per TV3 i la llibertat d’expressió amb les lluites per la cultura, el territori, l’ensenyament públic i l’estat del benestar i el treball.

Acció Cultural ha presentat avui en roda de premsa la convocatòria de la manifestació que el proper dissabte 16 d’abril recorrerà València amb el lema “Sí a TV3! Sí a la llengua! Sí a la transparència!”. La manifestació eixirà a les 18 h de les Torres de Quart.

El músic de Vinaròs Carles Santos obrirà l’esmentada manifestació, dirigint una banda de música, també com a mostra de suport a la llibertat d’expressió i a Acció Cultural. La participació de Santos pretén donar-li un caràcter festiu a la convocatòria, malgrat la gravetat dels motius que la provoquen, i animar així als valencians i valencianes a participar-hi.

L’actuació de Llach tindrà lloc en la manifestació del proper dissabte 16 d’abril a València i, per tant, a l’aire lliure, i serà una oportunitat única de sentir al cantant de Verges, que no té previst de fer cap altra actuació musical més.

D’aquesta manera, amb aquesta doble adhesió dels dos coneguts artistes, la manifestació del 16 d’abril esdevé una mobilització de caràcter excepcional, donada la creixent degradació de la situació política que pateix el País Valencià.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada