dimarts, 13 de setembre del 2011

DOCUMENT D'AL·LEGACIONS CONTRA LA TAMER

…………………………………………………………………………….………..,amb DNI……………….i domicili a efectes de notificacions al carrer .………………………………............. n º ......., pis ......., en ..…………………...., CP. .......... ., comparec, i com millor procedisca en dret,


DIC


Que amb relació a l’aprovació provissional de la modificació de l’Ordenança fiscal reguladora de la Taxa pel Servei Metropolità de Tractament i Eliminació de Residus Urbans i Assimilats (TAMER) de data 5 d'agost de 2011, adoptat per l'Assemblea de l'Entitat Metropolitana per al Tractament de Residus en sessió extraordinària, mitjançant el present escrit vinc a formular en temps i forma les següents al•legacions.

Segons l’Ordenança fiscal de la TAMER, els usuaris domèstics tributen en funció de la tipologia d'habitatge i del consum històric d'aigua com a estimació del nombre de persones que hi conviuen i, per tant, de la quantitat de residus que es generen. Els no domèstics tributen en funció del tipus d'activitat desenvolupada.

Es pren com a base imposable el consum de l'aigua, en considerar-la una variable correlacionada amb la utilització real de les vivendes, el nombre de persones que els ocupen i el volum de residus que genera cada unitat familiar. Ara be, per tal d’introduir un perfeccionament de l’esmentada correlació, considere que haurien d’introduir-se les següents bonificacions:

1. Els subjectes passius que residents en vivendes en els quals convisquen més de quatre persones, gaudiran d’una bonificació del 5% de la quota de la taxa per cada persona addicional.

Tal com preveu la Llei 40/2003, de 18 de novembre, de protecció a les famílies nombroses, modificada per la Llei 62/2003, de 30 de desembre, cada fill discapacitat o incapacitat per treballar computarà com a dos per determinar la categoria en què es classifica la unitat familiar de la que forma part.

També es gaudirà d’una bonificació del 5% de la quota per cada persona de la vivenda amb un grau de disminució igual o superior al 75%, reconegut per resolució de la Conselleria de Benestar Social.

En cap cas la quota a aplicar per habitatge podrà ser inferior a la corresponent a un consum de fins a 65 metres cúbics anuals.

Per obtenir aquesta facturació especial cal que alguna de les persones que conviuen a l’habitatge sigui titular del contracte. Quan no es done aquest requisit, cal regularitzar la situació contractual amb l’entitat subministradora.

2. Podran atorgar-se bonificacions del 50% mitjançant Decret de Presidència a aquells contribuents que siguen titulars de contractes de subministrament d’aigua per ús domèstic destinats a domicilis particulars en el cas que la suma d’ingressos de les persones que convisquen al domicili particular no siga superior al Salari Mínim Interprofessional (S.M.I.)

La sol•licitud de bonificació haurà d’anar adreçada al President de l’EMTRE i amb la mateixa s’haurà d’aportar la següent documentació:

a.- Certificat municipal de Convivència amb expressió dels noms i cognoms de les persones que conviuen en el mateix domicili.

b.- Certificat expedit per l’Agència Tributària dels rendiments per tots el conceptes que puguen percebre totes les persones que conviuen al mateix domicili.

c.- Informe dels Serveis Socials emès per l’Ajuntament on estiga ubicat el domicili particular que faça referència a la situació d’especial necessitat en què es troben les persones que conviuen al domicili.

3. Per gaudir de la bonificació s’haurà de posar en coneixement de l’EMSHTR en forma fefaent i dins el període establert per a l’autoliquidació de la quota anual aquelles circumstàncies que permetin gaudir de la bonificació. Les sol•licituds de bonificacions presentades amb posterioritat tindran efectes en l’exercici següent.

4. Per obtenir la bonificació el subjecte passiu haurà d’acreditar la identitat entre el titular del contracte de subministrament d’aigua i el sol•licitant de la bonificació.


En virtut del que s’ha exposat,

SOL•LICITE

que tenint per presentat aquest escrit. s’admeta i siguen tingudes en compte les al•legacions formulades per a la resolució del procediment i, en conseqüència es dicte la mateixa atenent allò exposat.


En Paterna, a 13 setembre de 2011


 

Signat.: ____________________________________ (nom i cognoms)





IL.LM ALCALDE DE PATERNA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada